Forum

Taburi primare

  Regulament Subiecte Articole Ultima adăugare
Nimic nou
Citeşte regulile de folosire pentru acest forum.
1
1 Regulament forum
de către administrator
01/15/2013 - 05:32
  Viața cu dermatita atopică Subiecte Articole Ultima adăugare
Nimic nou

Din ce în ce mai mulţi copii manifestă simptome ale dermatitei atopice, cei mai mulţi dintre ei înainte de a împlini 5 ani. Uscăciunea pielii, scuamele şi mâncărimile pe care le provoacă această afecţiune sunt deseori confundate cu o simplă iritaţie. Cum ţi-ai dat seama că bebeluşul tău are dermatită atopică şi ce ai făcut pentru a opri evoluţia bolii?

1
1 Sfat
de către Maria C.
02/08/2013 - 14:54
Nimic nou
Bebeluşii cu dermatită atopică au nevoie de o îngrijire specială. Ce faci pentru a rări sau a evita complet recidiva simptomelor pe care le prezintă copilul tău?
1
1 Cum hidratezi...
de către Livia
02/11/2013 - 10:22
  Tratamente pentru dermatita atopică Subiecte Articole Ultima adăugare
Nimic nou
Atunci când pielea copilului prezintă leziuni active, trebuie consultat un specialist pentru a începe imediat tratamentul. Ce tratamente au dat roade în cazul copilului tău?
1
2 Ce tratamente sa...
de către Ana Tomas
06/06/2013 - 16:00
Nimic nou
Dermatita atopică poate prezenta perioade de remisie, adică perioade în care boala nu se manifestă, iar simptomele se diminuează treptat până la dispariția completă. Ce trebuie să facem pentru a evita recidiva bolii?
1
1 Cum protejam...
de către Livia
02/11/2013 - 10:25
Nimic nou
Tratamentul dermatitei atopice este eficient numai dacă sunt respectate măsurile terapeutice impuse de medicii dermatolog şi alergolog. Totuşi, mămicile, în încercarea de a calma leziunile sau mâncărimea, apelează la tratamente neverificate, care înrăutăţesc starea copilului. Ce anume trebuie să evităm pentru a nu complica evoluţia bolii?
1
1 Ce tratamente...
de către Alexandra
02/11/2013 - 11:05
  Discuții generale Subiecte Articole Ultima adăugare
Nimic nou
Să nu uităm de bucuria pe care ne-o fac cei mici prin simplul fapt că sunt parte din viaţa noastră. Ştim că tu ai cel mai frumos copil din lume şi că eşti tare mândră de el. Laudă-te şi aici cu puiul tău! Adaugă o fotografie sau scrie-ne în câteva rânduri povestea micuţului tău.
0
0 n/a
Nimic nou
Toţi copiii sunt veseli, zburdalnici şi foarte curioşi, iar de năzdrăvăniile lor ne amintim cu plăcere toată viaţa. Povesteşte-le şi celorlalte mămici câteva dintre poznele făcute de copilul tău!
1
1 Coltul vesel
de către Karla
02/11/2013 - 10:31
Nimic nou
În această secţiune a forumului poţi adresa întrebări sau pur şi simplu poţi discuta despre subiecte de orice natură. Fie că ai probleme, fie că vrei doar să împărtăşeşti experienţe sau să îţi faci opiniile cunoscute, comunitatea noastră este aici pentru a răspunde iniţiativei tale!
1
2 Ma puteti ajuta...
de către Ana Tomas
06/06/2013 - 15:45
  Sugestii și reclamații Subiecte Articole Ultima adăugare
Nimic nou
descriere
0
0 n/a
Postări noi
Nu sunt postări noi
What's Going On?
Utilizatori activi în acest moment: 0 (0 membri și 0 vizitatori)
Statistici
Subiecte: 9, Postări: 11, Membri: 35
Bun venit noilor noștri membri: hornyak claudia, Ovidiu Nicola, amalia cosmina, Mihaela Banyai, Diana Ttoporascu